Spanyolország - Costa del Sol - Malaga csapatépítési, outdoor csapatépítés, tréning, tréningek, teambuilding, céges rendezvény, outdoor, külföldi, team building

ÜZLETI UTAZTATÁS

AJÁNLATAINK

AJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLAT


SPANYOLORSZÁG

COSTA DEL SOL - MALAGA

A spanyol Costa del Sol, vagyis Napospart fővárosa Malaga, amelyet látványosságain kívül leghíresebb szülötte, egy bizonyos Pablo Picasso ismertet meg a világgal. Ma emlékét kiállítóhelyeken és házain kívül a repülőtér neve őrzi. A vidék gazdagságát jelzi az itt található szálláshelyek, éttermek, szórakoztatóközpontok magas színvonala. Malaga mellett érdemes meglátogatni a környező településeket: a hegyek közt megbúvó Mijas városkát, amelynek hófehér házai vakítóan szikráznak az erdők és a kopár sziklák előterében, Rondát, amely nevével ellentétben, igencsak fenséges látványt nyújt mély kanyonjaival, vad sziklaképződményeivel, a vámmentes vásárlást biztosító Gibraltár-i szorost vagy a híres andalúz városokat Sevillát, Cordobát, illetve Granadát.

Időtartam:     4 nap/3 éj
Utazás:           menetrendszerinti járattal Budapest - Malaga - Budapest útvonalon
Elhelyezés:    választott szállodában, kétágyas szobákban
Ellátás:           teljes ellátás (italfogyasztás nélkül)
Idegenvezetés: magyar idegenvezetőt biztosítunk
Program:
1. nap  Reggel elutazás Budapestről, majd a déli órákban érkezés Malagába. A város nem csak Costa del Sol központja, de számos látnivalót tartogat az ide látogatók számára. A történelmi központban különböző kultúrák kincseit fedezheted fel, melyek hatással voltak a városra az évszázadok során. Az utcákon arab és római kultúra műemlékei sorakoznak, ezen kívül itt található a város híres szülöttjének, Pablo Picassonak szentelt múzeum is. Több mint 200 festmény, rajz, szobor, kerámia és grafika világít rá hosszú és termékeny alkotói munkásságára. Felkeressük még a kikötőt, városházát, egykori erődöt, katedrálist, végül kóstoló a híres malagai borból. Este transzfer a szállodába.

2-3. nap            Választható egész napos programok:

Egész napos kirándulás Sevillába

Andalúzia „legspanyolabb" városa, a flamenco és a bikaviadalok központja Sevilla. A kirándulás során megtekinthető a székesegyház, a világ egyik legnagyobb gótikus temploma, a Plaza de Espana, valamint a Mária Lujza park és a Santa Cruz negyed sikátorai.

Egész napos látogatás Granadába

A leginkább Alhambrájáról híres Granada az a város Spanyolországban, ahol az arabok a leghosszabb ideig fenntartották királyságukat. A világ 8. csodájának tartott középkori erődítmény, a hegytetőre épített Alhambra már messziről impozáns látványt nyújt. A falakon belül kialakított paloták, szökőkutak, eredeti udvarok és a muzulmán építészet kincsei minden látogatót lenyűgöznek.

Egész napos kirándulás Gibraltárba

Gibraltár, az évszázados brit gyarmat, a tőről metszett kis Anglia mindössze hat négyzetkilométer területű. A kirándulás első felében megtekinthetők a mór erőd romjai, a Szt. Mihály barlang, és a világítótorony. Ezután drótkötélpálya segítségével minden résztvevő feljuthat a „Szikla" tetejére, ahol megcsodálható a páratlan kilátás és megetethetők a híres berber majmok. A program végén vásárlásra nyílik lehetőség.

Egész napos látogatás Cordobába

Úgy tartják, hogy Cordoba félig római, félig mór város. A kirándulás során a résztvevők meggyőződhetnek a mondás igazságáról. A Guadalquivir partjáról jól láthatók a zsidó negyed cseréptetős, fehérre meszelt házai, a nagymecset és Augustus császár kőhídja. A legfőbb látnivaló a Mezquita mecset belülről is megtekinthető.

Félnapos kirándulás Rondába, vacsora A Puerto Banus kikötőben

Ronda egyike azon városoknak, amely a modernkor és a múlt, a legenda és a valóság között lebeg időtlen idők óta. Híres matadorok és banditák, költők és írók találtak itt otthonra. A látvány lenyűgöző, a várost a Guadalevín patak által vájt, több mint száz méter mély szurdok vágja két részre. Itt található Spanyolország első arénája, ahol a mai napig rangos bikaviadalokat rendeznek. Számos műemlék épület, hangulatos terek és utcák és impozáns épületek teszik emlékezetessé látogatást. Délután felkeressük a Puerto Banus kikötőt, mely talán a legelegánsabb szakasza a Spanyol tengerpartnak. A vízen hatalmas jachtok ringadoznak, míg a partom Ferrarik, Bentley-k és Rolls-Royce-ok sorakoznak. Ide jár kikapcsolódni Antonio Banderas, Penelope Cruz és számos sztár. Vacsoránkat egy hangulatos étteremben fogjuk elfogyasztani.

A programok mintaprogramok, melyek már megvalósultak, illetve ajánlatban szerepeltek. A pontos ajánlathoz, keressen fel minket:

info@cegutazas.com
Tel.: +36 21 2523523Incentive Travel

Kalandtúrák

ATV Tour

Team building

jeep safari afrikában


Copyright 2008 - 2011 Cegutazas.com -

Tel.: +36 21 2523523 | üzleti utazások | ajánlatkérés | kapcsolat


  
 Programjaink: Incentive utazások, szakmai utazások, tréningek, konferenciák szervezése, Üzleti utaztatás, Jutalom és tanulmányi utak szervezése, Sportutaztatás, Olimpiai programok 2008, Olimpia, Peking 2008, Focijegyek, Bajnokok Ligája mérkőzések, Luxus hajóutak, Luxusutazások, Folyami hajóutak Európa csatornáin, Vitorlás túrák, Egyéni és csoportos utazások, Online szállásfoglalás, Online villák és apartmanok, Online akciós utazások, Online nyaralóprogramok, Körutazások, Városlátogatások, wellness, Repülőjegyek, Online repülőjegyek, Fapados repülőjegyek, Fly drive programok, Kalandtúrák, Online autóbérlés, Kínai körutazások, Törökország, Török riviéra, Ibiza, Görögország/ Tolo, Butik hotelek, Bulgária, Tunézia, Koncert és színházjegyek