Spanyolország - Barcelona biciklis túra, túrák, hegyitúra, dzsungeltúra, öko túra, ökotúra, céges utaztatás, incentive utazások, trekking, irodák, utazások, nyaralások, aktív pihenések, kaland túrák, kalandnyaralások, biciklis túrák

ÜZLETI UTAZTATÁS

AJÁNLATAINK

AJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLATSPANYOLORSZÁG

BARCELONA

Barcelonát feltétlenül látni kell. Ez az ősi város elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi évtized-ben. A múltat a régi épületek felújításával becsüli meg, de mivel mindig is az újat kereste, új épüle-tekkel és létesítményekkel igyekszik még aktívabb részt vállalni az ország kulturális történéseiben. Barcelona Katalónia központja, amely Spanyolország északkeleti részén fekszik. A múlt században Spanyolország legfejlettebb régiója volt, és ezt a szerepét máig sem veszítette el. A középkori, gótikus városmagban hihetetlenül gazdag építészeti örökség várja a turistákat. A város maga még egy közönséges szerdai napon is olyan, mint máshol a milleneum: nyüzsög, vidám, emberek járnak fel-alá, korzóznak a Ramblán, zene szól mindenfelől, kicsi, hangulatos éttermek, kocsmák, bárok, táncos mulatóhelyek, kávéházak, teázók váltogatják egymást.

Időtartam:     4 nap / 3 éj
Utazás:           menetrendszerinti járattal Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon
Elhelyezés:    választott szállodában, kétágyas szobákban
Ellátás:           teljes ellátás (italfogyasztás nélkül)

Program:

1. nap  Elutazás Budapestről reggeli órákba.. A repülőtérről transzfer a város központjában található szállodába, ahol lehetőség nyílik rövid felfrissülésre.  Délután transzfer a hangulatos óvárosba, ahol boltok, hangulatos kávézók és éttermek váltogatják egymást. Itt alkalmunk nyílik elvegyülni és vásárolgatni.
Vacsoránkat egy kellemes helyi étteremben

2. nap     Városnézés, amelynek során a csoport tagjai megtekintik a főbb nevezetességeket: a Plaza de Catalunia teret, a Katedrálist, a gótikus negyedet, a és a Picasso múzeumot. Speciális tapas ebéd egy kellemes helyi bárban, majd a zseniális építész, Antonio Gaudi három ismert alkotásának felkeresésével folytatódik a program. A világhírű és mindmáig befejezetlen Sagrada Familia templom, a jellegzetes homlokzatú és speciális kialakítású meseszép épület a Casa Batlló és a félreismerhetetlen stílusú Palau Güell ház mindenki csodálatra késztet. A napot rövid vásárlási lehetőség zárja Spanyolország leghíresebb utcáján, az éjjel-nappal nyüzsgő Las Ramblas-on. Este vacsora a szállodában.
3. nap     Délelőtt a szálloda wellness részlegének felkeresése, illetve szabadidő. Igény esetén szervezhető helikopteres városnézés Barcelona felett (ennek árát az ajánlat nem tartalmazza, mivel ez a résztvevők létszámától függ). Délben katalán ebéd a Barcelonától kb. 60 km-re található borvidék, Penedes egyik éttermében. Ezen a vidéken találhatók Katalónia leghíresebb pincészetei, amelyek közül a résztvevők a Torres bor-gazdaságot és a különleges cava-iról (pezsgő jellegű) ismert Codorniu pincészetet keresik fel. A Torre család a XVII. század óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és az azóta eltelt évek során világhírnévre tettek szert boraikkal.
A Torre-k történelmét, illetve a bor- és brandy készítés fortélyait bemutató audiovizuális előadás után a csoport tagjai a pincészet kisvonatá-val bejárják a gazdaság főbb részlegeit (palackozó, fermentáló, „Josefa" pince stb.). A délután második felében az 1551-ben alapított Codorniu pincészettel ismerkednek meg a résztvevők. A világ legnagyobb, 5 szintes, 30 km hosszú földalatti pincészetében 17 generáció óta foglalkoznak a cava előállításával. Itt is kisvasút szállítja a látogatókat a különböző termek között. A „cava utazás" során a vezetők elmondják a különleges pezsgőborral kapcsolatos legfontosabb információkat, majd borkóstoló következik. Este visszaérkezés Barcelonába, majd transzfer az 1970-ben alapított Tablao Cordobes flamenco étterembe, ahol a vendégek
egy felejthetetlen spanyol esten vesznek részt.
A svédasztalos vacsora után a színes kosztümös táncosok látványos flamenco bemutatóval kápráztatják el a nézőket.

4. nap     Délelőtt félnapos látogatás a Spanyolország különböző vidékeinek építészeti stílusát felsorakozató a Poble Espanyol spanyol faluba.
A kor neves építészei és művészei tervezte 116 épület a főtérről sugárirányba induló utcák mentén sorakozik. Az itt lakó mesteremberek kézzel készített termékeiket kínálják a turisták és helybéliek legnagyobb örömére. Ebéd után szabadidő, majd délután transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre.

A programok mintaprogramok, melyek már megvalósultak, illetve ajánlatban szerepeltek. A pontos ajánlathoz, keressen fel minket:

info@cegutazas.com
Tel.: +36 21 2523523Incentive Travel

Kalandtúrák

ATV Tour

Team building

jeep safari afrikában


Copyright 2008 - 2011 Cegutazas.com -

Tel.: +36 21 2523523 | üzleti utazások | ajánlatkérés | kapcsolat


  
 Programjaink: Incentive utazások, szakmai utazások, tréningek, konferenciák szervezése, Üzleti utaztatás, Jutalom és tanulmányi utak szervezése, Sportutaztatás, Olimpiai programok 2008, Olimpia, Peking 2008, Focijegyek, Bajnokok Ligája mérkőzések, Luxus hajóutak, Luxusutazások, Folyami hajóutak Európa csatornáin, Vitorlás túrák, Egyéni és csoportos utazások, Online szállásfoglalás, Online villák és apartmanok, Online akciós utazások, Online nyaralóprogramok, Körutazások, Városlátogatások, wellness, Repülőjegyek, Online repülőjegyek, Fapados repülőjegyek, Fly drive programok, Kalandtúrák, Online autóbérlés, Kínai körutazások, Törökország, Török riviéra, Ibiza, Görögország/ Tolo, Butik hotelek, Bulgária, Tunézia, Koncert és színházjegyek