Portugália: Lisszabon - Porto utazás ajándékba, csapatépítő, csapatépítő programok, csapatépítő tréningek, csapatépítés, csapatépítő training, csapatépítő program, csapatépités,

ÜZLETI UTAZTATÁS

AJÁNLATAINK

AJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLAT


PORTUGÁLIA

Lisszabon - porto

Az elmúlt évtizedekben turisták milliói keresték fel Portugáliát, de mindezek ellenére az ország továbbra is Nyugat-Európa egyik kevéssé ismert, titokzatos része maradt. Az idelátogatók első-sorban a történelmi hangulatú, nyüzsgő Lisszabont, valamint a Douro folyó partjait uraló Portot, Európa egyik legrégebbi civilizációs központját keresik fel. A város legfőbb büszkesége évszázadok óta a környező zegzugos hegyvidék történelmi hírű kincse, a portói.

Időtartam:                 4 nap/3 éj
Utazás:                      repülővel Budapest - Lisszabon - Budapest útvonalon, átszállással
Idegenvezetés:         helyszínen magyar idegenvezetőt biztosítunk
Ellátás:                       teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora) - italfogyasztás nélkül
Elhelyezés:                Lisszabonban - Hotel Mundial ****
                                   Portóban - Hotel Mercure Batalha ****
                                    
Program:
1. nap  Reggel elutazás Lisszabonba, megérkezés után transzfer a szállodába. Délután felkeressük a portugál főváros egyetlen középkorból fennmaradt város-részében, az Alfama negyedben. A város felé magasodó dombot a sikátoros utcákon haladó, hangulatos villamossal „másszuk meg, majd kellemes sétával tekintjük meg a látványosságokat. Az óváros több száz éves házai, a kivilágított sugárutak és az aprócska terek, a macskaköves sikátorok, a fehérre meszelt házak labirintusa biztosan mindenkit magával ragad. Este elvegyülhetünk a történelmi városrész tömegében, hangulatos kávézókat és borozókat kereshetünk fel. Vacsoránkat a szállodában.

2. nap  Délelőtt a városnézés folytatásaként felkeressük Lisszabon jelképeit;
Felfedezések Emlékművét, a Belém tornyot illetve a híres Szent Jeromos kolostort és a világhírű gyűjteménnyel rendelkező Lovas kocsi múzeumot.
Délután a busz az erdőkkel övezett Sintrába érkeznek, ahol a többféle művészeti stílust egyesítő Nemzeti Palota és az élénk színekben pompázó, képeslapokról ismert Pena Palota késztetik csodálatra a látogatókat. Utunk során érintjük Európa legnyugatibb pontját, a Cabo da Rocát, ahol az óceánba nyúló sziklaszirtek jelölik a kontinens „végét". Este vacsora a lisszaboni szállodában.

3. nap  A kora reggeli órákban a szuper expressz vonattal, 350 km/h sebességgel „átrepülünk" Portóba, ahol érkezésünk után kezdetét veszi a városnézés.  Portoban a szűk utcákból és sikátorok álló óvárosában tett séta során megcsodálható a történelmi eseményeket megörökítő (festett csempe) gyűjteménnyel rendelkező Sao Bento pályaudvar, a gránitból és márványból készült Tőzsdepalota, a 400 kg tiszta arannyal díszített Szt. Ferenc templom, a 75 méter magas Clérigos torony. A híres kétszintes Dom Luis híd és a Villa Nova de Gaia tövében található borospincék egyikében megkóstolhatjuk a híres sherry italt, illetve a Duoro folyó partján elfogyasztjuk kellemes vacsoránkat.

4. nap  Transzfer a portói repülőtérre és elutazás Budapestre Frankfurti átszállással.

A programok mintaprogramok, melyek már megvalósultak, illetve ajánlatban szerepeltek. A pontos ajánlathoz, keressen fel minket:

info@cegutazas.com
Tel.: +36 21 2523523Incentive Travel

Kalandtúrák

ATV Tour

Team building

jeep safari afrikában


Copyright 2008 - 2011 Cegutazas.com -

Tel.: +36 21 2523523 | üzleti utazások | ajánlatkérés | kapcsolat


  
 Programjaink: Incentive utazások, szakmai utazások, tréningek, konferenciák szervezése, Üzleti utaztatás, Jutalom és tanulmányi utak szervezése, Sportutaztatás, Olimpiai programok 2008, Olimpia, Peking 2008, Focijegyek, Bajnokok Ligája mérkőzések, Luxus hajóutak, Luxusutazások, Folyami hajóutak Európa csatornáin, Vitorlás túrák, Egyéni és csoportos utazások, Online szállásfoglalás, Online villák és apartmanok, Online akciós utazások, Online nyaralóprogramok, Körutazások, Városlátogatások, wellness, Repülőjegyek, Online repülőjegyek, Fapados repülőjegyek, Fly drive programok, Kalandtúrák, Online autóbérlés, Kínai körutazások, Törökország, Török riviéra, Ibiza, Görögország/ Tolo, Butik hotelek, Bulgária, Tunézia, Koncert és színházjegyek