Norvégia: Oslo és Bergen a fjordok vidéke ncentive utazás, incentive utak, incentive tours, céges party, üzleti utazás, céges programok, céges utak, szakmai utak, incentive programok, ajándék utazás, utazási ajándék,

ÜZLETI UTAZTATÁS

AJÁNLATAINK

AJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLATNORVÉGIA

(OSLO és BERGEN a FJORDOK VIDÉKE)

Norvégia említésekor sokaknak a vikingek, a Lillehammeri Olimpia és természetesen a jégkorszak bizonyítékául szolgáló fjordok gyönyörű vidéke jut az eszébe. S valóban, tagadhatatlanul igaz,
ha kiírnák a „legkalandosabb, leglátványosabb program" címért folyó versenyt, azt a Flamből
és Bergenből, a Világörökség részévé választott, színes házairól és kikötőjéről ismert városból induló hajókirándulások egyike nyerné.

Időtartam:                 6 nap/ 5 éj
Utazás:                      repülővel Budapest - Oslo / Bergen - Budapest útvonalon
Elhelyezés:               4 csillagos szállodákban
Ellátás:                      teljes ellátás (italfogyasztás nélkül)
Idegenvezetés:         magyar idegenvezetőt biztosítunk

Program:

1. nap              Délelőtt elutazás Osloba, a legrégebben alapított Skandináv fővárosába. Délutáni érkezés után városnézés, amelynek során megtekinthető a Királyi Palota, az egyetem, a városháza, az olimpiai síugró sánc, a Viking Hajók Múzeuma, a Kon-Tiki és a pólus járó Fram, valamint amennyiben az idő engedi, az ország tájegységeit bemutató, 155 autentikus épületből álló oslói Néprajzi Múzeum.
Este vacsora a szállodában.

2. nap              Reggel elutazás vonattal a 7500 km2 kiterjedésű Skandináv-platón át Myrdalba.
A látványos út során az ország összes felszíni formája megcsodálható. Ebéd után
1 órás hihetetlen, kalandos kisvonatos utazás következik a helyi hegyi-vasúton Flam állomásáig.
A világ leghíresebb vasútvonalának szerelvényei Norvégia legvadregényesebb és legmeghökkentőbb hegyi vidékén át (vízesések, szakadékok, szurdokok mellett, alagútakon át), meredek sziklafalba vájt pályán jutnak el a fjordok egyedülálló világába. A normál síneken közlekedő hagyományos vasutak sehol a világon nem ereszkednek alá meredekebb lejtőn. Útközben a rövid megállások alatt fényképezésre nyílik lehetőség.
Délután már ízelítőt kapunk a Sognefjordból, hisz áthajózunk Flam-ból Balestrand-ba, ahol a vacsoránkat fogjuk elfogyasztani és szállásunkat elfoglalni a híres Kviknes Hotelben.

3. nap         Reggel rövid sétával felfedezzük Balestrand települését, majd délelőtt a világ legszűkebb fjordján, a Naerojfjordon hajózunk át Gudvangen-be. A látvány önmagáért beszél, szinte lehetetlen befogadni a hihetetlen méreteket, 600 méter magas meredek sziklákfalak, 200 méteres magasságból alázúduló vízesések, lélegzetelállító gleccserek követik egymást ezen a vidéken.
Ebédünket a gudvangeni Fehér Barlangokban fogyasztjuk el, ahonnan busszal haladunk át a Stailheim kanyonon. Hajtűkanyarokon megmászva a gerincet ismét meredeken leereszkedünk Vossba, ahol az éjszakát fogjuk eltölteni. Este vacsora a szállodában.

4. nap         Reggel transzfer az adventure programok helyszínére Vossban. A helyi vadvízi központ adottságait és szakértelmét igénybe véve itt számos vadvízi tevékenységet próbálhatnak ki a résztvevők biztonságos körülmények közt, a megfelelő felszerelés- és oktatási háttérrel.

A délelőtt folyamán a csoport vadvízi evezésen - raftingon fog részt venni.
A kor és korábbi tapasztalatok nem számítanak, hisz mindenki érdeklődési körének, bátorságának és felkészültségének megfelelően vehet részt vadvízi rafting, raft boarding és kanyoning programokon, vagy a víz alól figyelheti a lazacok vonulását, illetve békésen pecázhat a tóparton (extra költség).

A délelőtti kemény munka és ebéd után, kezdetét veszi a pihenés „norvég módra". A csoport rendelkezésére állnak a szabadtéri pezsgőfürdők, majd este a kiadós vacsorát hatalmas tábortűz mellett fogjuk elfogyasztani. Késő este transzfer a szállodába.


5. nap              Délelőtt tovább utazunk Bergenbe, utunk során érintve a Hardangerfjordot és Northeimsundot a csodálatos Steindalen vízeséssel.

Uticélunk a hét heggyel körülvett, középkori hanza városok hangulatát idéző Bergenben. A halpiac, a kikötő és a Világörökség részét képező Bryggen negyed felfedezése után „történelmi" séta következik, amelynek során a csoport tagjai elhaladnak a hagyományőrző takácsok, festők, iparosok műhelyei előtt. A mesterek a mai napig olyan kézzel készített termékeket árulnak, amilyeneket a XVIII. századi elődeik. A környező hegyekről, melyet siklóval érünk el - csodálatos kilátás nyíli a városra. Rövid vásárlási lehetőség után vacsora az Olde Hansa középkori ételeket kínáló, korhű berendezésű étteremben.

6. nap              Délelőtt rövid szabadidő, majd elutazás Budapestre.

Extra adventure programok:                     

  • Kenu vagy Pecázás (min. 6 fő)
  • Lazac merülés (min. 6 fő)
  • Sziklamászás vagy Vízi deszkázás*

Szállodák

Oslo:                                  Thon Hotel Opera      
Balestrand:                         Kviknes Hotel            
                                                                               
Voss:                                  Park Hotel                   
                                                                             

Bergen:                Hotel Admiral

A programok mintaprogramok, melyek már megvalósultak, illetve ajánlatban szerepeltek. A pontos ajánlathoz, keressen fel minket:

info@cegutazas.com
Tel.: +36 21 2523523Incentive Travel

Kalandtúrák

ATV Tour

Team building

jeep safari afrikában


Copyright 2008 - 2011 Cegutazas.com -

Tel.: +36 21 2523523 | üzleti utazások | ajánlatkérés | kapcsolat


  
 Programjaink: Incentive utazások, szakmai utazások, tréningek, konferenciák szervezése, Üzleti utaztatás, Jutalom és tanulmányi utak szervezése, Sportutaztatás, Olimpiai programok 2008, Olimpia, Peking 2008, Focijegyek, Bajnokok Ligája mérkőzések, Luxus hajóutak, Luxusutazások, Folyami hajóutak Európa csatornáin, Vitorlás túrák, Egyéni és csoportos utazások, Online szállásfoglalás, Online villák és apartmanok, Online akciós utazások, Online nyaralóprogramok, Körutazások, Városlátogatások, wellness, Repülőjegyek, Online repülőjegyek, Fapados repülőjegyek, Fly drive programok, Kalandtúrák, Online autóbérlés, Kínai körutazások, Törökország, Török riviéra, Ibiza, Görögország/ Tolo, Butik hotelek, Bulgária, Tunézia, Koncert és színházjegyek